seven

här är hon lilla seven!

26 juli

andreas är och sparkar boll och jag sitter hemma i soffan med våran nya bebis seven! världens sötaste lilla kattplutt :) hämtade hem henne vid 12 och nu ska jag och bror åka o köpa en säng till henne och en liten bur så vi kan åka bil med henne lättare! hon har varit lite orolig och suttit under soffan men nu har hon varit runt och sniffat och nosat överallt och lagt sig till rätta bredvid mig i soffan:D lägger in en bild sen så ni får se :) senare ikväll väntar mat o film med mina pöjkar och nu den nya lilla damen :)

19 juli

Sitter hemma hos Nicklas och Jenny o är hundvakt åt sötnöten! Han sover nu så det är lugna gatan! Sitter och spenderar tiden framför tvn och letar jobb samtidigt... Måste hitta nåt nu så man får nå pengar:p vill kunna spara och resa!! Får se hur det går med det... Hoppas hoppas! Tänkte släpa mig ut på en springtur när jag kommer hem, ska försöka ta tag i livet!:) sprang i förra veckan men sen åkte vi till lofsdalen så då blev det inget, dock så fiskade vi mycket och gick i sumpmarker så det blev väl lite träning iallafall:) kom hem igår på seneftermiddagen, så ikväll får det bli ! Vi får se vad kvällen har att bjuda på till sist!

harry potter premiär i london

skrev världens radda, och när jag skulle ladda upp så hatar datorn mig och tar bort allt... därför nöjer jag mig med en bild från HP premiären i london och att säga att london är sjukt bra, musikaler är sjukt bra och framför allt så är sista harry potter filmen SJUKT bra!!!

RSS 2.0