30 juni

jahapp, då var det slut på ännu en månad.. Vet inte vart tiden tar vägen alltså! var in till hälsocentralen imorse igen och fick spruta nummer 2 idag, men tro fan att det inte känns nå särskilt mycket bättre för det! vet inte riktigt vad jag ska göra nu... blir väl till att ringa rådgivningen IGEN imorn.. . sitter inne och gör ingenting trots det fina vädret eftersom hon på rådgivningen sa att det blir bättre då, men det är ingenting jag riktigt har märkt om jag ska vara ärlig.. jaja, det blir väl till att fortsätta göra det jag gjorde innan.. ingenting haha :p

23 juni del 2

Passar på att skriva lite medan jag sitter på Apoteket och väntar på min tur.. Bara 10 nummer kvar nu... Sen bär det av till min nya hälsocentral för att ta den jäkla sprutan! Sen bär det av till Valbo med Andy:) dagen avslutas sen med att kolla på en skön fotbollsmatch i regnet! Kungsgården-Järbo kl. 19!:) kan bli en bra match:) Ouuuh, upptäckte nu att det var 20 nr och inte 10... Längesen man höll på med matte känner jag... SUCK!

23 juni

Åh fifan vad jag mår dåligt just för tillfället! Inget ont i kroppen eller så, men näsan rinner som aldrig förr och detsamma gäller ögonen! Helt sinnessjukt! Tur man ska in och ta kortisonspruta så fort allt är öppet och så! Förhoppningsvis så försvinner det och vi ses aldrig mer igen efter sprutan haha:) Imorn är det midsommar redan, tiden bara springer förbi!! Snart åker vi till London iallafall och får hänga lite i den underbara staden ett par dagar:) skönt skönt! Nu ska jag undersöka när Apoteket på stan öppnar så jag blir av med mina problems!!!! Lateeeer!

21 juni

STUDSADE upp ur sängen tio i åtta imorse när det ringde på dörren! Var förvirrad en stund men insåg ganska snart att dom skulle komma från YIT och fixa med bredbandet.. Yrvaken och iklädd i onepiece så öppnade jag dörren åt nån yngling som fixade det på nolltid. Jaja, nu är det klart och dom behöver inte komma tillbaka något mer iallafall! Verkar som jag blir ledig idag, så dagen får nog spenderas på sjukan och polisen haha:) hämta pass och kolla allergier igen.. Om jag törs ringa rådgivningen igen det vill säga, kanske inte ens behöver presentera mig och mina problem den här gången haha:) Jaja vi börjar med lite sommarlovsmorgon och frulle, mackor som jag bakade igår! Duktigt duktigt! Lite alfagroddar på det så... Synd att det luktar vit vätska som kommer ur män.. Undra om dom är gamla...? Haha (om inläggen ser konstiga ut så är det för att jag skriver från telefonen, därför det inte går att få upp bilder heller:p)

20 juni

Dagen har bestått av jobb jobb och jobb, utan en enda rast så var man rätt sliten när man väl kom hem! Tänkte åka och hämta ut mitt nya pass efter jobbet, kommer till stationen och läser att dom har öppet 10-15 och klockan är 15.12... Lite less blev jag då och svor för mig själv hur dom kunde ha såna jävla tider!? Jaja, blir jag utan jobb imorn har jag något att göra iallafall! Efter en trip till Ica hamnade jag återigen i den ökända soffan.. Satan i gatan alltså vad trött det gör en! Imorn ska jag fanimej röra på mig iallafall!!!!! Tror jag ska baka bröd nu så jag känner att jag har gjort NÅT idag iallafall:) Senare blir det en trip till föräldrahemmet för att utfodra bror... Gött det! Men nu blir det till att baka det underbara dagisbrödet!!:D

18 juni

Efter en trevlig kväll i skutte hos Malin med tacos, cheesecake och massa skratt så bar det iväg till storstan för utgång! Trevligt trevligt var det :) Idag väntar kusinfest uppe i småfäbodarna, nice nice! Får se hur länge ögonen står ut där uppe:p ser ut som vampyrerna i twilight.. Nu sitter jag och kollar på cow bells, skönt att bara ta det lugnt, särskilt när man är trött som en swinehund.. Hoppas att min lilla älskling kommer hem från jobbet snart så jag får mysas lite:) Ha en bra lördag alla!

17juni

Sitter på jobbet med 1 minut kvar av rasten! Ska hem sen och packa ihop alla Creutz grejer som hon har hos mig sen lääänge:) Ikväll bär det av till skutskär aka världens ände, för firande av mallan ! Sen ska vi väl ut i gefle! Nice nice! Ska bli kul att se alla gamlingar igen:) Oh well, back to work!:)

16 juni

Känner att jag inte är sådär överdrivet bra på att blogga! Bloggar med månaders mellanrum, bra bra..:) Har haft ganska fullt upp på sistone, inga stora grejer egentligen, men det är ju smågrejerna som tar tid:) Just nu har allt annat än fullt upp dock, sitter inne och glor på dumburken även fast solen skiner.. Försöker få mina kära allergier att lätta! Ska till farbror doktorn i eftermiddag och kolla så det verkligen är allergier eftersom jag haft det så länge.. Och varje gång jag ens funderat på att ringa doktorn så har det röda försvunnit, medan det annars är knallrött! Men idag ringde jag ändå, har ledsnat rejält på mina ögon nu :p Ska bli spännande att se vad dom säger....

RSS 2.0